slide1

Проект

2022-1-BG01-KA220-YOU-000085174 Превенција на ризични младински вирални трендови, Еразъм+

slide2

Being a good example teaches others to be good.

- Aesop

slide3

A good example has twice the value of good advice.

- Albert Schweitzer

previous arrow
next arrow

 

За здружението

Здружението Следи ме е непрофитна организација која е природно продолжение на неформалната група за Клуб за поддршка. Досега, неформалната група била вклучена во различни добротворни иницијативи, активно се занимавала со еколошки цели и спроведувала обуки на различни општествено значајни теми. Во моментов спроведува проект за еколошка едукација на малцинските деца.

Прочитај повеќе

 

Неодамнешни објави

Не ги пропуштајте најновите настани и информации за здружението и развојот на проектот.

Проект 2021-1-BG01-KA220-YOU-000028703 Младежко предизвикателство, Еразъм+ декември 13, 2022 - Период на проектот: 01-11-2021 – 01-11-2023, 24 месеци Водечка организација – Здружение Следи ме – Бугарија, Добрич Партнер 1 Културно друштво Паиси Хилендарски Грција АТИНА Партнер 2 Kocatürk Danismanlik Özel Egitim Hizmetleri Turizm ve Proje …

Проект 2021-1-BG01-KA220-YOU-000028703 Младежко предизвикателство, Еразъм+ Прочитај повеќе »

Проект: Превенција на ризични младински вирални трендови 2022-1-BG01-KA220-YOU-00085174, Еразъм+ декември 13, 2022 -  Проект: Превенција на ризични младински вирални трендови 2022-1-BG01-KA220-YOU-00085174   Апстракт Акроним PRV Почеток на проектот: 01/11/2022 Крај на проектот: 31/10/2025   Проектот го спроведува конзорциум во кој членува и Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје E10197262. …

Проект: Превенција на ризични младински вирални трендови 2022-1-BG01-KA220-YOU-00085174, Еразъм+ Прочитај повеќе »

Проект 2018-1-BG01-KA201-047972 „Иновативен модел за превенция на наркоманиите при ученици”, Еразъм+ декември 13, 2022 - Проект 2018-1-BG01-KA201-047972 „Иновативен модел за превенция на наркоманиите при ученици” Еразъм + 2018 г Стратегическо партньорство за училищно образование, иновации Продължителност на проекта: 12 месеца (10.10.2018 – 09.10.2019). Проектът има за цел да представи нови …

Проект 2018-1-BG01-KA201-047972 „Иновативен модел за превенция на наркоманиите при ученици”, Еразъм+ Прочитај повеќе »

 

Галерија

Задолжително проверете го нашиот галерија.

 

Scroll to Top