Правила и услови

Правила и услови

Уважаеми посетители, този уебсайт и цялото съдаржание публикувано в него са собственост на Сдружение Следвай ме! С влизането в него и използването му Вие автоматично се съгласявате с нашите общи условия, затова Ви молим подробно да се запознаете с тях и ако не сте съгласни с нещо да излезете от уебсайта! Общите условия могат да бъдат променени или допълнени по всяко време, без предупреждение! При възникване на казус неуреден от тези общи условия се прилага действащото законодателство в Република България!

Кой може да посещава и използва уебсайта

Всяко физическо лице, наричано по-долу за краткост Посетител, с достъп до стационарен компютър или мобилно устройство с интернет има правото да посещава и използва уебсайта напълно безплатно с нетърговски цели.

Права и задължения на посетителите

Посетителите на сайта имат право да пишат коментари под статиите в уебсайта, като се задължават да спазват добрият тон и да не използват нецензурни и обидни думи и квалификации, които да накърняват достойнството на другите посетители. Забранява се дискриминацията на полова, расова или друга основа! Забранява се публикуването на коментари с връзки към нецензурно съдържание или други уебсайтове с цел реклама. Коментари, които не отговарят на условията ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им могат да бъдат блокирани. Посетителите на сайта имат право да споделят в социалните мрежи съдържание от уебсайта или да публикуват откъси от него, като задължително трябва да е посочен източника и да има връзка към оригиналната страница. Посетителите на сайта имат право да публикуват в други уебсайтове съдържание от уебсайта или откъси от него, като задължително трябва да е посочен източника и да има връзка към оригиналната страница. Посетителите на сайта имат право да споделят и публикуват съдържание от уебсайта в социалните мрежи и други уебсайтове без да посочват източник, само ако преди това са поискали и са получили писмено разрешение за това. Посетителите на уебсайта се задължават да не предприемат злонамерени действия спрямо него, които могат да попречат на работата на уебсайта или неговото нормално използване от други посетители. Посетителите на уебсайта се задължават да не предприемат злонамерени действия, с цел придобиване на достъп до чужд профил. Посетителите на уебсайта се задължават да не предприемат злонамерени действия, с които да изложат на опасност личните данни на други посетители.

Авторско право

Съдържанието публикувано на този уебсайт е собственост на Сдружение Следвай ме и е защитено от закона за авторското право и сродните му права в Република България, който е в сила от 01.08.1993 година. Използването му в разрез с общите условия на този уебсайт дава право на Сдружение Следвай ме да търси отговорност от извършителя със законови средства, спрямо българското законодателство!

Отказ от отговорност

Сдружение Следвай ме не носи отговорност в следните случаи:

  • За непълно или неточно съдържание или неправилно възприемане или интерпретация от страна на посетителя.
  • За съдържание собственост на трети лица, публикувано под формата на коментар, цитат или връзка към друг уебсайт.
  • За настъпили вреди в следствие на невъзможност за достъп до уебсайта или конкретно съдържание.

Заключение

Благодарим Ви, че посещавате нашият уебсайт и отделихте време да се запознаете с общите ни условия. На Ваше разположение сме, ако нещо не Ви е ясно или имате други въпроси, моля задайте ги чрез нашата контактна форма, с радост ще Ви отговорим! Приятно разглеждане на уебсайт followmebg.com!

Scroll to Top